Die Macau administrasie sal'n volledige bespreking van die mediese wanpraktyke op te tree, verwante administratiewe reëls en regulasies

Die administrasie sal'n volledige bespreking van"mediese wanpraktyk Wet"van die drie administratiewe regulasies, die gesondheidsorg diensverskaffer professionele aanspreeklikheid verpligte versekering wet, die mediese wanpraktyk toets Komitee, die mediese geskil bemiddeling sentrum, sal gehou word hierdie maand ses-en-twintig dae effek te neem. Die gesondheidsorg diensverskaffer professionele aanspreeklikheid verpligte versekering wet op administratiewe regulasies, voorsieners van gesondheidsorg moet gedwing word om versekering te koop, volgens die verskillende klassifikasie van die versekerde bedrag ingevolge die beperking van vyftig duisend Yuan tot twee miljoen yuan.

En gepaardgaande administratiewe reëls onderteken is voltooi, hangende volgende woensdag se Koerant, kan jy bepaal die verpligte versekering van die betrokke reëls.

Maar die tydelike bepalings soos volg:(deur die Uitvoerende Raad woordvoerder Liang Qing hof in die nuus sal wees op die aanbod)
"Aanbevelings voorsieners van gesondheidsorg professionele aanspreeklikheid verpligte versekering dekking insluitend: vir mediese diensverskaffers om die skuld van die skending van Gesondheid Regulasies, riglyne, etiese beginsels, tegniese kundigheid of konvensionele gemaak om die mediese optree tot nadeel van die kliniek se fisiese of geestelike gesondheid en lei tot aanspreeklikheid vir skadevergoeding; mediese diensverskaffers te danke aan die lewe of fisiese integriteit tot ernstige gevaar vir die persoon te verskaf nood mediese bystand lei tot aanspreeklikheid vir skadevergoeding; volgens die versekering terme van die kontrak, omdat die versekering ongeluk vergoeding en die gevolglike litigasie koste, prokureur fooie en ander uitgawes. Terwyl die stel nie behoort tot die dekking van die verskeidenheid van omstandighede, soos as gevolg van'n mediese diensverskaffer opsetlik enige handeling of versuim veroorsaak het dat die besering, of as gevolg van'n verskaffer van gesondheidsorg in'n dronk, dwelm gemaak onder die wet."

Daarbenewens het die Raad opdrag gegee om die mediese rekords, bestuur, stoor en vernietiging prosedures riglyne vir mediese rekord versoeke aan die spesifikasie. En Aanhangsel VIII vir die voorgeskrewe inhoud van die spesifikasie, farmaseutiese en medisyne wat, hoewel in die voorskrif te skryf op die naam en handtekening.

Die volgende is die Raad van Gesondheid opdrag gegee om die inhoud

 

 

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Gepubliseer geniet groot sukses in die

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Die nodige velde gemerk as *