Pataca van beheer zal de volledige discussie over de medische fouten wet, administratieve regels en voorschriften

De administratie zal volledige bespreking van"medische fouten Recht"van de drie administratieve regelgeving, de zorgverlener professionele aansprakelijkheid is een verplichte verzekering act, de medische wanpraktijken test Comité, het medisch geschil mediation centre, zal worden gehouden deze maand twintig-zes dagen van kracht. De zorgverlener professionele aansprakelijkheid is een verplichte verzekering wet administratieve voorschriften, zorgaanbieders moeten worden gedwongen om te kopen verzekering, volgens de verschillende indeling van de verzekerde som onder de limiet van vijftig duizend Yuan twee miljoen yuan.

En de bijbehorende administratieve regels zijn ondertekend ingevuld, in afwachting van volgende woensdag in de Staatscourant, kunt u bepalen van de verplichte verzekering van de relevante regels.

Maar de tijdelijke bepalingen als volgt:(door de Uitvoerende Raad woordvoerder Liang Qing-hof in het nieuws zijn)
"Aanbevelingen voor zorgverleners professionele aansprakelijkheid is de verplichte dekking van de verzekering zoals: medische dienstverleners aan de schuld van de overtreding van de Gezondheids-Voorschriften, richtlijnen, ethische principes, technische expertise of conventionele gemaakt van het medisch handelen ten nadele van de kliniek, de fysieke of mentale gezondheid en leiden tot aansprakelijkheid voor schade, medische dienstverleners, omdat het leven of de fysieke integriteit ernstig gevaar voor de persoon te verstrekken van dringende medische hulp leiden tot aansprakelijkheid voor de schade volgens de voorwaarden van de verzekering van de overeenkomst, omdat de verzekering een ongeval vergoeding en de daaruit voortvloeiende proceskosten, advocaatkosten en andere kosten. Terwijl de set behoort niet tot de dekking van de verzekering van de verscheidenheid van omstandigheden, zoals bij een medische dienstverlener opzettelijk handelen of nalaten heeft veroorzaakt de schade, of door een zorgaanbieder in een dronken, drug gemaakt op grond van de wet."

Daarnaast is de Raad de opdracht aan de medische dossiers, het beheer, de opslag en de vernietiging van de procedures richtlijnen voor het medisch dossier vragen aan de specificatie. En Bijlage VIII voor de voorgeschreven inhoud van de specificatie, farmacie en geneeskunde, die, hoewel in het recept te schrijven op naam en handtekening.

Het volgende is de Raad van bestuur van de Gezondheid van de opdracht aan de inhoud

 

 

Gepubliceerd genoten van groot succes in het

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd als *