Aquest any el Tifó"mangosteen"consells de prevenció

El present O amb experiència en l'any anterior Tifó aquest any després de l'actual super Tifó segons el dòlar de Hong Kong Observatori de l'última previsió de Macau la influència encara existeix, tot i que en un dia de colom Tifó per a Macau greument afectades, i moltes empreses farmacèutiques i de farmàcia de personal per portar l'inventari de la droga estat de l'obra i netejar la botiga i un entorn de treball.

Sobre la figura de Hong Kong"mangosteen"ruta de predicció, substancialment en la Macau Exterior 150km després

Tot i que les darreres previsions de la"mangosteen"en la Macau influència no és"dia de la Tórtora", la ruta prop de l'Australià, però el nom comercial i la farmàcia de personal ha de ser pre-posat a terra o a prop de la terra de la droga per allunyar-se, reduir l'esclat d'una tempesta augment de drogues danys i reduir les pèrdues econòmiques, professionals de drogues ha de ser residents a recordar la pre-nota-se de prendre el medicament la quantitat és suficient, com insuficient, ha de ser abans del cap de setmana per comprar la quantitat adequada, per tal d'evitar la suspensió durant el Tifó la manca de droga, així que deixa les drogues, però també per recordar-la no s'estengui el pànic emmagatzemar un gran nombre de fàrmacs en l'home, per tal d'evitar drug store més que vàlid.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publicat gaudit de gran èxit en

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada. Camps necessaris marcats com *