Årets Typhoon"mangostan"forebygging tips

Dagens O opplevd i tidligere år Typhoon dette året etter gjeldende super Tyfon i henhold til Hong Kong Observatory siste prognose på Macau innflytelse eksisterer fortsatt, selv på dager due Typhoon for Macao hardt rammet, og mange farmasøytiske bedrifter og apotek personell for å få oversikt over det stoffet status for arbeid og ren butikk og arbeidsmiljø.

På figuren for Hong Kong"mangostan"rute prediksjon, vesentlig i Macau Ytre 150km etter

Selv om den nyeste prognose av"mangostan"på Macau innflytelse er ikke"day of the Dove"rute i nærheten av Australian, men firmanavn og apoteket personell bør være pre-plassert på bakken eller i nærheten av bakken av stoffet for å bevege seg bort fra, for å redusere utbrudd til en stormflo av narkotikarelaterte skader og redusere økonomisk tap, bedøve fagfolk bør være til beboere til å minne pre-oppmerksom på seg selv som tar stoffet mengden er stor nok, som utilstrekkelig skal være i før helgen for å kjøpe riktig mengde, for å unngå suspensjon under Tyfonen mangel på stoffet slik stoppe narkotika, men også for å minne de ikke få panikk lagre et stort antall av rusmidler i hjemmet, for å unngå stoffet butikken mer enn gyldig.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publisert hatt stor suksess i

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket som *