"Mangostan"under Tyfonen helse melding

Macau dette året opplever noen av de følgende år en lignende sak,"mangostan"Typhoon gjøre mest mulig ut av områdene vann nedsenking, vann nedsenking tid på grunn av den astronomiske situasjonen lenger. Og Macao Meteorologiske Byrå i morgen endret henge Nr 3, vinden ballen, og om du skulle være hjemme og Highland sikkerhet rommet.

Mens Avdeling for Helse annonsert at, i den modifiserte henger lavere enn Nr 8 vinden etter ballen, Conde S. Januario Sykehuset for å gjenopprette og åpne hver av inngangene til offentlig passasje; hospital Conde S. Januario beredskap, inkludert de omliggende Øyene beredskap stasjon, et sykehus, hemodialyse tjenester, peritoneal dialyse tjenester, spesialiserte polikliniske tjenester, inkludert spesialitet klinikker, bildebehandling divisjon, Klinisk Patologi, Hematologi Onkologi Dag Sykehus, spesialist poliklinisk apotek, medisinske endoskop rommet, og urologi dag kirurgi, etc. som vanlig til å yte tjenester. Som urbane mennesker har et behov for spesielle klinikker og Blod Tjenester flyttet besøk Conde S. Januario Sykehus eller ring 83906000 med personalet samarbeid. I tillegg, hver Health Center og helse-banestasjon, embetsmenn, legesenter, TB Sentrum og blodgivning Center vil også være som vanlig til å yte tjenester.

 

Department of Health hospital Conde S. Januario spesialist medisinske tjenester, inkludert sykehusinnleggelse, beredskap, kirurgi, spesialist poliklinisk, og bilde sjekk og blodprøvetaking tjenester i 2018 9 Mai 17, vil opprettholde normal tjenester, slik som urbane mennesker har et behov for spesielle klinikker og Blod Tjenester flyttet besøk Conde S. Januario Sykehus eller ring 83906000 med personalet samarbeid. I tillegg, Tyfon"mangostan"hit Australia i løpet av den perioden det har vært lokalisert til strømbrudd og oversvømmelser, fordi noen av legemidler må være lagret ved en temperatur på 2 til 8 grader av sted eller i et kjølig tørt sted, motivet er Tyfon rammet en del av pasientens medisiner kan vises kvalitet problem, Department of Health har nå satt opp en direktelinje til det offentlige gi administrasjon av veiledning tjenester. I henhold til stoffet informasjon, i tillegg til insulin til 25 grader Celsius under generelt kan være lagret i 28 dager, den andre bedøve lagringsforhold er gjenstand for individuelle stoff informasjon. Borgere som for eksempel mistanke om narkotika kvalitet problemer, fra nå til 9 Mai 21, 9 am til 6 pm, kan du ringe 83908587/83908709 til Conde S. Januario Sykehus Apotek Tjenester spørring.

Dette vil varsle dersom hjemmet har medication lagret i kjøleskap, bør det være etter et strømbrudd å minimere åpne dører til størst mulig å opprettholde kjøleskap temperatur, for å redusere stoffet situasjon som er berørt av feilen, dersom stoffet har noen spørsmål kan rettes til samfunnet apotek fagfolk spørring. Kjære apotek fagfolk bør være i en Tyfon etter kontoret så snart som mulig når fuktigheten av stoffet klassifisering isolasjon, for å unngå Tyfon etter salg hvor feilen er tatt til fuktig stoffet salg, og i fuktig narkotika klassifisering så snart som mulig etter melding om leverandøren for å resirkulere eller fuktig stoffet til en regjering bedøve recovery poeng for resirkulering.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publisert hatt stor suksess i

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket som *