Macau helse Bureau annonsert den videre faglige utvikling av testplan

Macau helse Bureau i 2015 til helsepersonell forklare medisinske fagfolk når presentert med hver av de registrerte fagfolk som kreves for continuing professional development plan(CPD plan), og i dagens Institutt for helse registrert av det medisinske fagfolk sendt brev for å informere den CPD plan ble offisielt lansert.

 

Denne planen er eksperimentell, så inneværende år(ved 2018/7-måned-2019/6 måned)mellom CPD krav til, og ikke påvirker, fornyelse av lisens, fagfolk kan frivillig legger kvalifisert CPD saksdokumenter til Avdeling for Helse-lisens delen eller den profesjonelle tilhører lisensiering også billig overnatting. Dette året testen kan også være slik at agenten er den profesjonelle fellesskapet for den nye helsepersonell-loven blant CPD kravene er mer oppmerksom på prosessen og forberede overgangen til den nye Loven trådte i kraft blant obligatorisk etter-CPD-programmet.

 

Gjeldende CPD plan for vesentlig 1 time til 1 kreditt, men fordi CPD studiepoeng som inngår i prosjektet variere, og er i hovedsak i henhold til helse Bureau filer i innhold-beregning. Hver profesjonell per år av CPD studiepoeng er forskjellig fra apoteket Profesjonell, farmasøyt er midlertidig årlige trenger 25 studiepoeng, og et apotek tekniker for 20 studiepoeng.

Svar apotek profesjonell høyere antall, og for den lokale agent personell profesjonell markedsføring er en av de formål som i fremtiden vil dette også være åpning for flere arrangementer og konferanser, for å la flere eksperter til å dele sin forskning og kliniske behandlingen erfaring. At Macao offentlige til å ha bedre bedøve sikkerhet, og med de nyeste vitenskapelige forskning standarder.

For CPD detaljer kan væreKlikk på CPD plan side

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publisert hatt stor suksess i

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket som *