Etter en Tyfon stoffet sikkerhetssaker

Dette vil informere bransjen om:

Husk at fuktighet av rusmidler er ikke egnet til bruk, selv om det ikke har utløpt av det samme stoffet trenger for å ødelegge.
Mens behovet for kjøling av stoffet fordi det er Typhoon forårsaket store strømbrudd kan gjøre stoffet ikke er i den beste staten, så bør også de kjøling av legemidler sendes til destruksjon, og til pasienten medication sikkerhet som første prioritet.

I tillegg, hver av jevnaldrende husker som en person bosatt i nedkjølt til medisiner og andre problemer, for å gjennomgå stoffet beskrivelser og svar, spesielt insulin SC injeksjon av stoffet, fordi den type er ulike, svaret til pasienten når det er mer behov for å være forsiktig.

På grunn av Tyfon strømmen sterk, slik at Macao hele risikoen, Interbank pendle mer forsiktig kjøreforhold, for å unngå skade.

 

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publisert hatt stor suksess i

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket som *