Dit jaar is de Typhoon"mangosteen"preventie tips

De huidige O ervaren in het vorige jaar Tyfoon van dit jaar na de huidige super Typhoon volgens de Hong Kong Observatory van de laatste weersverwachting op Macau invloed bestaat nog steeds, hoewel op een dag duif Typhoon voor Macao zwaar aangetast, en vele farmaceutische bedrijven en apotheek personeel om de inventaris van de drug status van het werk en schone winkel-en werkomgeving.

Op de afbeelding voor Hong Kong van"mangosteen"route voorspelling, aanzienlijk in de Macau Buitenste na 150km

Hoewel de laatste prognose van de"mangosteen"op de Macau invloed is niet"de dag van de Duif"route dicht bij de Australische, maar de handelsnaam en de apotheek personeel moet vooraf worden geplaatst op de grond of in de buurt van de grond van de drug om naar buiten te verplaatsen, om de burst om een stormvloed van de drug van schade en beperking van de economische verlies, drug-professionals moeten worden om de bewoners te herinneren aan de pre-merk op zich nemen van de drug de hoeveelheid is voldoende, zoals onvoldoende moet worden voordat het weekend te kopen van het juiste bedrag, om te voorkomen dat de schorsing tijdens de Typhoon het ontbreken van een drug dus stoppen met het geneesmiddel, maar ook om u eraan te herinneren het raak niet in paniek slaan een groot aantal geneesmiddelen in huis, om te voorkomen dat drug store meer dan geldig.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Gepubliceerd genoten van groot succes in het

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd als *