Pataca van de gezondheid van Bureau kondigde de verdere professionele ontwikkeling van de test plan

Pataca van gezondheid Bureau in 2015 aan de health professionals uitleggen medische professionals wanneer gepresenteerd met elk van de geregistreerde professionals nodig zijn voor de verdere professionele ontwikkeling plan(CPD plan), en in het huidige Ministerie van volksgezondheid om de geregistreerde medische professionals van verzonden brieven, het informeren van de CPD plan werd officieel gelanceerd.

 

Dit plan is experimenteel, dus het huidige jaar(door 2018/7-maand-2019/6 maand)tussen de PE-eisen en heeft geen invloed op de verlenging van de licentie, professionals kunnen zich op vrijwillige basis zet in aanmerking CPD ondersteunende documenten naar de Afdeling van de Gezondheid van de licentie of de professional behoort tot de vergunningverlenende Instantie. Dit jaar is de test kan ook worden zodat de agent is de professionele gemeenschap voor de nieuwe zorgverlener daad onder de CPD eisen meer duidelijk bewust van het proces en voor te bereiden op de overgang naar de nieuwe Wet van kracht geworden onder de verplichte in-service-CPD-programma.

 

De huidige CPD plan voor nagenoeg 1 uur tot 1 credit, maar omdat CPD credits opgenomen in het project varieert voornamelijk volgens de gezondheidsraad Bureau bestanden in de content berekening. Elke professionele per jaar van de CPD credits zijn anders dan bij de apotheek Professional, de apotheker is tijdelijk de jaarlijkse behoefte 25 credits, en een farmaceutisch technicus voor 20 credits.

Reactie apotheek hbo-nummer en voor de lokale agent personeel professionele promotie is het een van de doelen van de toekomst zal dit ook de opening van meer evenementen en conferenties, om meer experts delen hun onderzoeks-en klinische behandeling ervaren. Dat de Macao publiek om beter drug safety en met de meest recente wetenschappelijke onderzoeken normen.

Voor CPD details kunnen wordenKlik op de CPD pagina

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Gepubliceerd genoten van groot succes in het

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd als *