FDA goedgekeurd Andexxa als anti-remming van Factor Xa-klasse van geneesmiddelen op de markt geïntroduceerd

De amerikaanse food and Drug Administration(FDA)in de tijd van vandaag, aangekondigde goedkeuring van de eerste soort voor anti-virale agentia Andexxa markt, voor de behandeling door het gebruik van een verscheidenheid van remming van Factor Xa drugs(Rivaroxaban xarelto ,en Apixaban op de stolling,Dabigatran tot honderd leerlingen) is een levensbedreigende situatie of een situatie niet onder controle bloeden, de FDA goedgekeurd Portola Farmaceutische producten farmaceutische producten in de Verenigde Staten de markt voor de verkoop.

 

Andexxa anti-virale middelen is een synthetisch eiwit fragment, zijn rol en de soorten van de remming van Factor Xa drugs in combinatie, zodat het lichaam volledig Factor Xa van remming en oefent zijn biologische kenmerken, en deze nieuwe drug is vooral voor Rivaroxaban en Apixaban, omdat ze zijn momenteel ook geen formele tegengif, terwijl Dabigatran heeft zijn eigen farmaceutische fabriek in de ontwikkeling van idarucizumab als een tegengif, maar de bron is een monoklonaal antilichaam, dus volgens de immunologische idarucizumab organische oorzaak lichaam overgevoeligheid.

Andexxa in het verkrijgen van goedkeuring van de FDA op de markt zal worden in 2019 tot en met 2023 markt tracking survey(4 klinische), en ook de amerikaanse FDA in dit farmaceutische aan de box-vormige label vanwege de mogelijke bijwerkingen zijn trombo-embolie, ischemische risico van een hartstilstand en plotselinge dood. En Andexxa in de klinische praktijk wanneer er sprake is van 5%van de patiënten met infecties van de urinewegen en de longontsteking van negatieve reacties.

 

 

 

 

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Gepubliceerd genoten van groot succes in het

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd als *