《Medische fouten wet aangekondigd

Medische fouten recht in de Wetgevende Raad en door de regels door,wat betekent dat Pataca van medisch personeel in de workflow zullen een grotere verandering, eerste, het medische personeel in de praktijk tot"professionele verplichte verzekering".
En medische wanpraktijken wet, die bestaat in een aantal bepalingen wordt een relatie tot de overtreding van bepalingen en sancties voor gevallen wettelijk voor de volledige tekst van de zin opdrachtgever en analyse

Medische it-methode is door middel van de zes categorieën van de zorg zijn nodig om te kopen burgerlijke beroepsaansprakelijkheid

Zeven mensen test Bestuur medische fouten controleren

 

[Dit bericht] in de Wetgevende Raad panel beoordeelde de twee jaar en negen maanden van de medische wanpraktijken juridische systeem, is gisteren door de Algemene Vergadering van de regels van de aanneming. De wet is een belangrijk aandachtspunt, is opgericht door de zeven leden van de test onderzoekscommissie medische ongevallen, veel parlementariërs, stelde de Commissie in de samenstelling en bevoegdheid. Naast,"de medische ongevallen en de wet"waardoor de Westerse geneeskunde, Chinese geneeskunde, tandarts en andere zes categorieën van zorgverleners, moet het kopen van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. De daad van zelf aangekondigd na de honderd tachtig dagen door te voeren.


Medische octrooirecht gemeenschap samenstelling
Het wetsvoorstel pleit voor het opzetten van een medische wanpraktijken test van de Commissie, is of er sprake is van een medisch ongeval onderzoek en technologie te testen. De Commissie bestaat uit vijf medisch professional en twee juridische professionals. Leden van de openbare of privé-sector als de professionele en technische posities in ten minste tien jaar en hebben de juiste professionele gedrag van personen geserveerd. Medische professionals van het Macau SAR of in het gebied van de professionals geselecteerd.
Tan divisie maakt zich geen zorgen over de geloofwaardigheid
Parlementariërs Chen ook recht te staan betekent, waarom de orde van advocaten Tuchtcollege kan worden"insiders review insiders", door de medische gemeenschap samenstelling van de test Comité, worden verdacht van het doen van dingen onrecht, onwaardig van vertrouwen, het is om te worden opgenomen in de 'externe test certificaat"voor? Beschrijf het is de medische gemeenschap, discriminatie en gebrek aan respect. Wetgever Coutinho aandacht aan hoe de selectie van de leden van het Comité? Of gezaghebbende voor? Parlementariërs in Europa Amway vervolgens zorgen te maken over de O of er een juridische professional met een relevante medische kennis, de juridische medewerkers van de Commissie te spelen welke rol? Sociale en culturele Directeur tan Jun Rong zei, Macau heeft heel veel medische beroepsethiek erkend, er zijn ook veel buitenlandse gepensioneerden in de Australische diensten, de trust kan worden uitgenodigd om een professionele en morele personen als leden, zeggende: maak u geen zorgen over de Comité ' s geloofwaardigheid.
De toepassing testen van compressie vorderingen tijd
Van de medische gemeenschap, parlementariërs Chen ook staan voor"medische it-recht"er is veel onvrede, er is een gevoel van het wetsvoorstel is mislukt garantie voor de medische dienstverlener voor de rechten en belangen. Hij citeert een studie opgemerkt dat minder dan drie in de medische ongevallen is de fout van het medisch Handelen, de rest zijn niet-medische fout gedrag. Iedereen aandacht te besteden aan de gegevens, er wordt geschat kan hij test de leden van test resultaten, slechts een derde succesvol kan zijn, er aan verduidelijking van de wet garandeert is de fout van het medisch handelen, anders wordt de Klager krijgt geen vergoeding in de toekomst niet te hebben"medische fase bewaker"van de illusie. Aan hem, de huidige medische geschillen door de civiele en strafrechtelijke rechtszaak, maar de patiënt zelf gefinancierd en het verzamelen van gegevens, sleept u de tijd langer; deze methode vormt een aanvulling op de verwante leeg is, wordt de patiënt om te geloven dat een medische fouten letsel kan worden op de proef Comité toepassing te testen, en door de Mediation Center door de verzekeringsmaatschappij voor vergoeding, en kan het verkorten van de vergoeding in tijd. Als ontevreden met de uitspraak resultaat, nog steeds door de burgerlijke of strafrechtelijke route rechten.
Test vergoeding afweermechanismen misbruik
Bill gesuggereerd dat medische dienstverleners of ziekenhuizen zijn het medisch ongeval aan de Commissie voor de toepassing van een test timing, dient te worden bevestigd met relevante medische gegevens te kopiëren en te betalen, de toepassing te testen vergoeding. Tan genoemde verdeling, de test van de kosten van de niet-Macau uniek, het vasteland provinciale test vergoeding is vier duizend vijf honderd dollars, de stad heeft een drie duizend vijf honderd dollars. De aanlegkosten van het doel is niet om de wil van de mechanismen om misbruikt worden, en als dat zo is de aanvrager van de economische problemen, de maatschappelijk werker office bijstand verlenen. Hij vertelde dat één en twintig jaar heeft de overheid van de medische ongeval een schadevergoeding van twintig miljoen yuan; twintig drie-vijf en dertig duizend Yuan; twee○vier jaar geen het afgelopen jaar is twee en dertig miljoen vijf duizend Yuan.
Administratieve voorschriften zes maanden te voltooien
Daarnaast is het wetsvoorstel voorziet in een verplichte verzekering, De medische dienstverlener moet worden gemaakt ter Aanvulling van het geslacht van de wet regels vastgelegd in de algemene Voorwaarden, de Voorwaarden, de beperkingen en de bedragen vastgesteld professionele burgerlijke aansprakelijkheid verzekering. Het Financiële Management Office vertegenwoordiger vermeld dat het laatste jaar is gebaseerd op de medische ongevallen-wet,"de eerste tekst, de volledige verzekering systeem van wet-en regelgeving, alsmede op de harmonisatie van het beleid en de kosten van de Executive order, en is in dit verband drie juridische documenten raadplegen van de industrie. Zie de laatste tekst met de oorspronkelijke tekst is er een zekere discrepantie, om opnieuw te bekijken of voor het aanpassen van de betreffende bestand. Zal proberen om in het honderd en tachtig dagen na de voltooiing van de toepasselijke bestuursrechtelijke voorschriften.
De school verpleegkundige behoort niet tot de gedwongen om verzekering te kopen
Gezondheid Bureau lange Li Zhan Yun toegevoegd,"medical service provider"betekent de autoriteiten een aanvraag voor een licentie in de Westerse geneeskunde, Chinese geneeskunde, tandartsen, apothekers, verpleegkundigen en medische technici. De school verpleegster heeft niet het verstrekken van medische diensten, en is omgedoopt tot de bevordering van de gezondheid van post, het behoort niet tot de gedwongen om te kopen verzekering categorie.
"Van Macao dagelijkse"

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Gepubliceerd genoten van groot succes in het

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd als *