De huidige zal deelnemen in de 2018 Macau Verloskunde en Gynaecologie geneesmiddel tentoonstelling

In deze zondag, Macau, Verloskunde en Gynaecologie artsen Vereniging de jaarlijkse tentoonstelling, met meer dan 20 farmaceutische bedrijven namen deel aan de tentoonstelling en aan de zorgverlener te informeren over de nieuwste producten en verenigingen ook toevoegen aan de digitale senior artsen deelgenomen aan het seminar,waarin wordt uitgelegd endometriose medicatie, verwijzingen in de literatuur te verklaren de pure progesteron dan orale anticonceptiva gebruikt voor de bestrijding van de ziekte met een relatief goede resultaten.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Gepubliceerd genoten van groot succes in het

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd als *