Medisch personeel verzekeringen aankoop beschrijving

Verklaring

De huidige leer van de inning van de premies en het formulier wordt doorgestuurd naar ACE insurance company, en in de avond op 23 Mei ' s avonds over de aankoop van de verzekering zal, vanwege de zitplaatsen niet noodzakelijkerwijs voldoende, leden van de industrie naar de scène na als gevolg van de zetel tekort kan coördineren van een persoon te vragen en te luisteren naar de opmerkingen en dan forwarding, verzekeringen, leren is verantwoordelijk voor de inning van de premies en het aanvraagformulier, met betrekking tot de verzekering van de inhoud en de follow-up gegevens of claims dienen direct vragen de verzekerde met ACE Insurance Co., Ltd., Tel:2855 7191.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Gepubliceerd genoten van groot succes in het

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd als *