Dette års Typhoon"mangosteen"tip til forebyggelse

Den nuværende O oplevet i de foregående år Tyfon i år, efter at den nuværende super Typhoon ifølge Hong Kong Observatory 's seneste prognose på Macau' s indflydelse stadig eksisterer, selv om dage due Typhoon for Macao hårdt ramt, og mange farmaceutiske virksomheder og apotek personale til at bringe opgørelse af stoffet status for arbejdet og ren butik og arbejdsmiljø.

På figuren til Hong Kong af"mangosteen"rute forudsigelse, væsentligt i Macau Ydre 150 km efter

Selv om den seneste prognose fra"mangosteen"på Macau indflydelse er ikke"day of the Dove"rute tæt på den Australske, men fabriks-og apotek personale skal være præ-placeret på stedet eller i nærheden af jorden af stoffet til at bevæge sig væk fra, for at reducere burst til en stormflod af stoffet skader og reducere de økonomiske tab, stof fagfolk bør være til beboerne for at minde pre-bemærk sig med at tage medicinen den mængde er tilstrækkelig, som utilstrækkelige, bør være i, før den weekend til at købe den rigtige mængde, for at undgå udsættelse under Typhoon mangel på stof, så stop med stoffet, men også for at minde den ikke gå i panik gemme et stort antal stoffer i hjemmet, for at undgå narkotika lagre mere end gyldigt.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Udgivet nydt stor succes i

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret som *