Den AMERIKANSKE FDA annonceret recovery Daclizumab (Zinbryta)

Usa narkotika og fødevarer Administration(FDA)i den nyligt annoncerede fuld genopretning af de Forenede Stater, alle af Daclizumab formulering, recovery er FDA til at styrke og bistå medicinalfirmaer(Biogen Og AbbVie)til minde om alle, der indeholder Daclizumab lægemidler.

Daclizumab handelsnavn Zinbryta er en behandling af attakvis multipel sklerose Multipel Sklerose, Og Daclizumab er en roman fuldt ud menneskelige kilde til anti-Tac monoklonalt antistof, og dens rolle i IL-2 beholder α-kæde. Og i denne måned 2, Der er rapporter om dette lægemiddel påvirker leveren og immunsystemet problemer. I Europa dukkede en total af otte tilfælde af alvorlige bivirkninger, og administration af fabrikken erklæring om, at Daclizumab vil være i det globale opsving, og giver kun Daclizumab til 2018 4 30 juni har den kliniske behov i institutionen.

Og i Macau marked, der indeholder Daclizumab formulering er en del af sygehus medicine(UH), og fjord gør for Roche, på Macau marked for nyttiggørelse eller ikke inviteret til Macau health Bureau forespørgsel, mens patienten til din behandlende læge forespørgsler.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Udgivet nydt stor succes i

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret som *