Efter en Tyfon stoffet Sikkerhed spørgsmål

Dette vil informere branchen om:

Husk på, at fugten af den medicin er ikke egnet til brug, selv om det ikke er udløbet for det samme stof har brug for at ødelægge.
Mens behovet for køling af stof, fordi det er den Tyfon, der skyldes store strømudfald kan gøre stoffet ikke er i den bedste tilstand, så også skal køle af de lægemidler, der sendes til destruktion, og at patienten medicin, sikkerhed, som den første overvejelse.

Hertil kommer, at hvert af de jævnaldrende huske, da en beboer for køle-medicin og andre spørgsmål, til at gennemgå stof beskrivelser og svare, især insulin SC injektion af lægemidlet, fordi den type er forskellige, svaret til patienten, når der er mere brug for at være forsigtig.

På grund af Tyfonen, strømmen er stærk, så Macao hele risikoen, Interbank-pendler mere forsigtige vej betingelse, for at undgå skade.

 

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Udgivet nydt stor succes i

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret som *