Medicinsk personale, forsikring købe beskrivelse

Erklæring

Den nuværende lærer indsamling af præmier og ansøgningsskemaet vil blive fremsendt til ACE insurance company, og i aften den 23 Maj aften om køb af forsikring vil, på grund af de sæder, som ikke nødvendigvis nok, medlemmer af industrien til scenen efter som et resultat af plads mangel kan koordinere en person, spørgsmål og lytte til noter, og derefter videresende, og forsikring, lære, er ansvarlig for opkrævning af præmier og ansøgningsskema, om forsikringen indhold og opfølgning detaljer eller erstatningskrav bør direkte at bede den forsikrede med ACE Insurance Co., Ltd., Tlf:2855 7191.

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Udgivet nydt stor succes i

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret som *