《Hash er ikke et lægemiddel, serie

I virkeligheden, cannabis i medicinske egenskaber på andre end en begrænset Gift være meget højere.
Derfor, Usa er der nogle Stater, der er klassificeret som lægemidler, kontrol, men ikke alle apoteker kan blive leveret til patienten, så patienterne behøver kun at specielt giver cannabis formulering apotek køb.

Genoplev viden:
Parkinsons sygdom(Parkinsons sygdom (PD) patienter, der er det største træk opstår, når EPS(Ekstrapyramidale Symptomer, eller kaldes ekstrapyramidale symptomer, hvilken faktor er den neurotransmitter i hjernen, hvor stor en andel af abnormiteter i 5-HT øge eller Dopamin til at reducere for at få hjernen til 5-HT og Dopamin relative indhold af forandringer og opstår, men at bemærke, at fremkomsten af EPS ikke nødvendigvis har Parkinsons sygdom.

Mens cannabis er den vigtigste ingrediens THC(THC), kan du gøre neuroner til at udskille mere Dopamin, således at hjernen overførsel af stoffer forholdet mellem re-til at give balance og for at EPS-symptomer reduceret.

 

 

 

 

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Udgivet nydt stor succes i

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret som *