Macau residents màscares per a la venda detalls

En resposta a les nou coronavirus a Macau han confirmat casos, i per la Macau persones tenen millor protecció personal de seguretat, el Departament de Salut s'esclat abans de l'esclat de les màscares de l'inventari venut a Macau, a la gent.

Aquest serà per a la comoditat dels seus membres, establir la màscara de venda pàgina directa consulta per a cada un dels distribuïdors ubicacions a un número de la màscara, les hores de funcionament i la direcció i altres dades.

Menció membres, l'ús de màscares és també per rentar-se les mans sovint, mantenir les mans netes i reduir el contacte amb cara i ulls.

Màscares Pla de Protecció de la pàgina

*Nota:la documentació original es pot comprar

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publicat gaudit de gran èxit en

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada. Camps necessaris marcats com *