La Macau salut Bureau va anunciar la formació professional continuada del desenvolupament de la prova pla

Macau salut Oficina de 2015, per als professionals de la salut explicar professionals de la medicina, quan es va presentar amb cada un dels col·legiats necessaris per a la formació professional continuada pla de desenvolupament(CPD pla), i en l'avui del Departament de salut per a la registrada els professionals de la medicina enviat cartes, informant el CPD pla es va llançar oficialment.

 

Aquest pla és experimental, de manera que l'any actual(per 2018/7-mes-2019/6 mes)entre el CPD requisits i no afecta a la renovació de la llicència, professionals de maig voluntàriament posar elegible CPD, els documents de suport al Departament de Salut de la llicència secció o la professional pertany a l'autorització de l'Agència. Aquest any la prova també pot ser de manera que l'agent és el professional de la comunitat per al nou professional de la salut actuar entre el CPD requisits són més clarament conscient del procés i preparar-se per a la transició a la nova Llei va entrar en vigor entre el obligatòria en servei CPD programa.

 

L'actual CPD pla per substancialment 1 hora a 1 crèdit, sinó perquè CPD crèdits inclosos en el projecte variar, principalment l'acord per a la salut de l'Oficina de fitxers en el contingut de càlcul. Cada professional per any de CPD crèdits són diferents a la farmàcia Professional, el farmacèutic està temporalment l'informe anual de la necessitat de 25 crèdits, i un tècnic de farmàcia de 20 crèdits.

Resposta farmàcia professional nombre més alt i per l'agent local de personal, la promoció professional és una de les finalitats del futur també es farà l'obertura de més actes i conferències, per permetre més experts de compartir la seva recerca i la clínica de l'experiència. Que la Macao públic per tenir un millor medicament seguretat i amb les últimes investigacions científiques estàndards.

Per CPD detalls podenFeu clic a la DPC pla de pàgina

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publicat gaudit de gran èxit en

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada. Camps necessaris marcats com *