Macau, l'administració completarà la discussió sobre el mèdica llei, relacionades amb normes administratives i normatives

L'administració completa de la discussió de"mala pràctica mèdica Llei"de les tres normes administratives, el proveïdor d'atenció mèdica de responsabilitat professional l'assegurança obligatòria de la llei, de la mala pràctica mèdica de la prova, la Comissió mèdica de conflictes centre de mediació, es celebra aquest mes de vint-i-sis dies per fer efecte. El proveïdor de salut de responsabilitat professional assegurança obligatòria acte administratiu normativa, professionals sanitaris han de ser obligats a comprar una assegurança, d'acord a les diferents classificació de la suma assegurada per sota el límit de cinquanta mil Yuan a dos milions de iuans.

I associades normes administratives s'han signat finalitzat, pendent proper dimecres el Butlletí, es pot determinar l'assegurança obligatòria de la corresponent normativa.

Però el temporal que estableix el següent: el Consell Executiu portaveu Liang Qing tribunal en la notícia s'ofereixen)
"Recomanacions professionals sanitaris de responsabilitat professional obligatòria la cobertura d'assegurança que inclou: servei mèdic proveïdors per culpa de la violació de la Salut Reglaments, directrius, principis ètics, els coneixements tècnics o convencional fetes a l'acte mèdic en detriment de la clínica física o la salut mental i donar lloc a responsabilitat per danys i perjudicis; mèdica proveïdors de servei degut a la vida o la integritat física, a un greu perill per a la persona per proporcionar assistència mèdica d'emergència conduir a la responsabilitat per danys i perjudicis; segons les condicions de l'assegurança del contracte, perquè l'assegurança d'accidents de compensació i la consegüent costos de litigació, honoraris i altres despeses. Mentre que el grup no pertany a la cobertura d'assegurança de la varietat de circumstàncies, com ara a causa d'un servei mèdic proveïdor intencionadament acte o omissió causat el dany, o a causa d'un proveïdor de serveis sanitaris a un borratxo, drogues fetes a la llei".

A més a més, el Consell va instruir els expedients mèdics, gestió, emmagatzematge i destrucció procediments directrius per a l'historial mèdic peticions realitzades a l'especificació. I Annex VIII per a la prescripció de continguts de l'especificació, farmacèutica i la medicina que, tot i que en la recepta per escriure el nom i la signatura.

El següent és el Consell de Salut va encarregar al contingut

 

 

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publicat gaudit de gran èxit en

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada. Camps necessaris marcats com *