《Mèdica llei anunciada

Mèdica llei en el Consell Legislatiu a través de les regles,la qual cosa significa que Macau personal mèdic en el flux de treball tindrà un major canvi, en primer lloc, el personal mèdic en la pràctica professional assegurança obligatòria".
I mèdica de la llei que existeix en determinades disposicions és una relació amb la infracció de les disposicions i sancions en els casos, per ser legal el text complet de la sentència constituent i anàlisi

Mèdica, el mètode a través de les sis categories de cura estan obligats a comprar assegurança de responsabilitat civil professional

Set persones de la prova Junta de comprovar la mala pràctica mèdica

 

[Missatge] en el Consell Legislatiu tauler revisat dos anys i nou mesos de la negligència mèdica en el sistema jurídic, ahir per l'Assemblea General, les normes de l'adopció. La llei és un major enfocament, s'estableix mitjançant els set membres de la prova Comissió per investigar mèdica accidents, molts parlamentaris qüestionat la Comissió de la composició i de l'autoritat. A més a més,"mèdica i d'accidents llei"forçar la medicina Occidental, medicina Xinesa, dentista i altres sis categories de serveis sanitaris, han de comprar assegurança de responsabilitat professional. L'acte d'auto anunciat després els cent vuitanta dies per fer efecte.


Mèdica de la llei de patents de la comunitat composició
El projecte de llei recomana l'establiment d'una negligència mèdica prova de la Comissió, és si hi ha un metge investigació d'accidents i tecnologia de la prova. El Comitè està format per cinc professional mèdic i dos professionals del dret. Membres hauran de ser de caràcter públic o sector privat com professional i tècnica de les posicions en menys de deu anys i que tenen l'adequada conducta professional de les persones ateses. Els professionals de la medicina des de l'Macau o en el camp de l'professionals seleccionats.
Tan divisió no preocupar credibilitat
Parlamentaris Chen també destaquen recte dir, per què l'il·lustre Col·legi d'advocats Disciplinari Comissió pot ser"interns revisió de dins", per la comunitat mèdica composició de la prova Comissió, es sospita de fer les coses injustícia, indigne de la confiança, és per ser introduït en el"fora del lloc de la prova de certificat"? Descriure és la comunitat mèdica de la discriminació i la falta de respecte. Legislador Coutinho atenció a la manera com la Comissió de selecció els membres? Si autoritzada per? Els parlamentaris a Europa Amway després preocupar-se de la O si hi ha un professional de l'àmbit jurídic amb el rellevant el coneixement mèdic, legal del personal en la Comissió per a jugar quin paper? Social i cultural Director del Departament de tan Jun Rong va dir, Macau té molt de professional mèdic ètica estat reconegut, hi ha també una gran quantitat de jubilats estrangers en l'Australià serveis, la confiança pot ser convidats a tenir un professional i moral de les persones com a membres, dient no et preocupis per la Comissió de credibilitat.
Aplicació de la prova de compressió reclamacions temps
Des de la comunitat mèdica parlamentaris Chen també destaquen per la"medicina és la llei"hi ha un munt d'insatisfacció, hi ha un sentit, el projecte de llei ha fallat per garantir el servei mèdic del proveïdor drets i interessos. Va citar un estudi observa que menys de tres en mèdica accident és culpa de l'Acte mèdic, la resta no són culpa mèdica comportament. Tothom prestar atenció a les dades, s'estima que pot posar a prova els membres de resultats de la prova, només una tercera part pot ser un èxit, hi ha d'aclarir la llei garanteix és culpa de l'acte mèdic, en cas contrari, el Denunciant no rep cap compensació en el futur no tenir"mèdic mèdic fase de guàrdia"de la il·lusió. Per a ell, l'actual mèdica disputes civil i penal demanda, però el pacient a ser auto-finançat i recollir dades, arrossegueu el temps; aquest mètode complements relacionats en blanc, el pacient creu que una negligència mèdica lesió pot ser a la prova de la Comissió de l'aplicació de la prova, i pel Centre de Mediació per la companyia d'assegurances d'indemnització, i pot escurçar el reemborsament de temps. Si insatisfets amb la conciliació resultat, encara a través de l'civil o penal ruta drets.
Prova quota mecanismes de defensa abús
Bill va suggerir que proveïdors de serveis mèdics o hospitals són el mèdic accident a la Comissió d'aplicar un test de temps, ha de ser adscrit amb registres mèdics rellevants per a la còpia i arxiu i pagar l'aplicació prova de la inscripció. Tan divisió esmentats, la prova cost de la no-Macau únic, el continent provincial prova quota és de quatre mil cinc-cents dòlars, la ciutat disposa de tres mil cinc-cents dòlars. L'establiment del cost de la finalitat és no voler mecanismes per abús, i si és així, la persona sol·licitant ha de dificultats econòmiques, el treballador social oficina de la prestació d'assistència. Va comentar que la vint-i-un a dos anys, les autoritats de la medicina accident indemnització de vint-i-un milions de iuans; vint-i-tres-trenta-cinc mil Yuan; dos○quatre anys sense últim any és de trenta-dos milions cinc mil Yuan.
Normativa administrativa sis mesos per completar
A més a més, el projecte de llei estableix l'obligatorietat de l'assegurança sistema, El metge proveïdor de serveis ha de ser feta per Complementar el sexe de la llei regles establertes en els Termes, les Condicions, els límits i les quantitats establertes professional assegurança de responsabilitat civil contracte. La Gestió Financera de l'Oficina representant esmentar que el darrer any ha estat basat en la"medicina accident llei,"el text inicial, l'assegurança a tot risc el sistema de lleis i reglaments, així com en l'harmonització de la política i els costos de l'ordre Executiva, i ha estat, en aquest sentit, tres documents jurídics de consultoria a la indústria. Veure l'últim text amb el text original hi ha una certa discrepància, per a re-examinar si per ajustar els relacionats amb l'arxiu. Intentarem en els cent vuitanta dies de la finalització de la corresponent normativa administrativa.
L'escola infermera no pertany a la obligats a comprar una assegurança
La salut de l'Oficina de temps Li Zhan Yun afegit,"mèdica prestador del servei"significa anar a les autoritats de sol·licitar una llicència a l'Oest de la medicina, medicina Xinesa, dentistes, farmacèutics, infermeres i tècnics metges. L'escola infermera no proporcionar serveis mèdics, i ha canviat de nom de la promoció de la salut post, que no pertany a la obligats a comprar una assegurança de la categoria.
"Des de Macao diari"

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publicat gaudit de gran èxit en

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada. Camps necessaris marcats com *