Després d'un Tifó la droga matèria de Seguretat

Aquest ha de comunicar a la indústria de:

Cal tenir en compte que la humitat de les drogues no són adequats per a l'ús, fins i tot si no ha caducat de la mateixa droga necessitat de destruir.
Mentre que la necessitat per a la refrigeració de la droga, ja que és el Tifó va causar grans talls de subministrament pot fer que el medicament no en el millor estat, per la qual cosa també ha de la refrigeració de les drogues enviat per la destrucció, i a la pacient la seguretat dels medicaments com la primera consideració.

A més a més, cada un dels companys de recordar com un resident per refrigerats medicaments i altres qüestions, a la revisió de drogues descripcions i la resposta, especialment la insulina SC injecció d'un medicament, perquè el tipus és diverses, la resposta a la pacient quan més necessitat de ser curosos.

A causa de la Tifó poder fort, de manera que la Macao tot el risc, Interbancaris viatge més acurada carretera condició, per tal d'evitar lesions.

 

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publicat gaudit de gran èxit en

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada. Camps necessaris marcats com *