《La marihuana no és un fàrmac sèrie

De fet, la cannabis en propietats medicinals en altres que restringit el Verí de ser molt superior.
Per tant, els Estats Units, alguns Estats estan classificats com a fàrmacs de control, però no totes les farmàcia pot ser subministrada al pacient, de manera que els pacients necessiten només especialment proporcionar cànnabis formulació de farmàcia de la compra.

Reviure el coneixement:
La malaltia de Parkinson(malaltia de Parkinson (PD) pacients, la principal característica es produeix quan l'EPS(Extrapyramidal Síndromes, o anomenat extrapyramidal símptomes, factor que és el cervell de neurotransmissors de la proporció d'anomalies en la 5-HT augment o la Dopamina a reduir per tal de fer que el cervell 5-HT i Dopamina proporcions relatives de canvi i d'emergència, però a la nota de l'aparició de l'EPS no necessàriament ha de Parkinson.

Mentre que el cànnabis és l'ingredient principal de THC(THC), podeu fer les neurones de secretar més Dopamina, de manera que el cervell de transferència de substàncies de la relació de re-per donar equilibri i ordre a l'EPS símptomes reduït.

 

 

 

 

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Publicat gaudit de gran èxit en

La teva adreça de correu electrònic no serà publicada. Camps necessaris marcats com *