Die Macau gesondheid Buro aangekondig dat die voortgesette professionele ontwikkeling van die toets plan

Macau gesondheid Buro in 2015 om die gesondheid professionele verduidelik mediese professionele wanneer dit met elkeen van die geregistreerde professionele mense wat nodig is vir voortgesette professionele ontwikkeling(VPO plan), en in die vandag se Departement van gesondheid aan die geregistreerde mediese professionele briewe gestuur, om die VBO-plan is amptelik van stapel gestuur.

 

Hierdie plan is eksperimentele, so die huidige jaar(deur 2018/7-maand-2019/6 maand)tussen die VPO-vereistes en het geen invloed op die hernuwing van die lisensie, professionele mense kan vrywillig sit in aanmerking kom CPD stawende dokumente aan die Departement van Gesondheid lisensie-afdeling of die professionele behoort tot die lisensie-Agentskap. Hierdie jaar het die toets kan ook so wees dat die agent is die professionele gemeenskap vir die nuwe professionele gesondheidsorg wet onder die VPO-vereistes is meer duidelik bewus is van die proses en voor te berei vir die oorgang na die nuwe Wet in werking getree het onder die verpligte in-diens VBO-program.

 

Die huidige CPD plan vir aansienlik 1 uur tot 1 krediet, maar omdat VBO-krediete ingesluit in die projek wissel, hoofsaaklik volgens die gesondheid Buro lêers in die inhoud berekening. Elke professionele per jaar van VBO-krediete is anders as die apteek Professionele, die apteker is tydelik die jaarlikse behoefte 25 krediete, en'n apteek tegnikus vir 20 krediete.

Reaksie apteek professionele hoër aantal en vir die plaaslike agent personeel professionele bevordering is die een van die doeleindes van die toekoms sal ook die opening van meer geleenthede en konferensies, toe te laat om meer kenners deel hul navorsing en kliniese behandeling ervaring. Dat die Macao publiek om beter dwelm veiligheid en met die jongste wetenskaplike navorsing standaarde.

Vir VBO besonderhede kan weesKlik op die VBO-plan bladsy

Translated by Yandex.Translate and Global Translator

Gepubliseer geniet groot sukses in die

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Die nodige velde gemerk as *